Nici nu se mai duc la BAC

examen-bac

Generatia NINJA: no income, no jobs, no assets.

O treime din elevii romani nici nu s-au mai dus la examen. Peste 30%: cel mai mare procent de absente din istoria Romaniei (pana anul viitor, cand recordul va fi iar batut).

De ce nu se mai duc la BAC? Pentru ca stiu cat de prosti sunt.

Stiu ca n-au nici o sansa sa-l ia. Stiu ca destinul lor e de sclavi: doar nu va imaginati ca or sa ajunga mari afaceristi? Hahahaha…pai unul care habar n-are sa scrie doua cuvinte, cum poate sa vanda ceva, orice? Poate droguri…

Asa ca vor deveni abonatii ajutorului social (cat timp va mai avea Romania bani de ajutor social: adica cel mult doi-trei ani). Dupa aia…baietii, la lopata. Fetele, la bordel.

Va dati seama ca pensii, in situatia asta, n-o sa mai primiti: e o evidenta matematica, nu-i asa? (Fireste, pentru cititorii care au auzit cuvantul “matematica”).

Exact asta e nivelul Romaniei, ca tara.

Perle BAC 2014:

  • Rețelele de socializare sunt ca un frigider: nu este nimic nou, dar totuși intrăm. Ele ne congelează mintea și ne fac să nu mai gândim și devenim zombi.
  • Cetățeanul turmentat: înfățișarea sa fizică lasă de dorit, dar cea psihică, deși îmbibată cu alcool, încă mai funcționa vag.
  • Perspectiva narativă în fragmentul citat este inexistentă.
  • Virgula s-a folosit pentru că a fost pusă de autorul fragmentului, Vasile Alecsandri, și, prin urmare, acolo trebuie să fie.
  • Naratorul este omniscient, iar verbele folosite sunt la persoana I.
  • Verbele la timpul perfect simplu sunt prezente pentru a ne arăta viitorul.
  • Copiii din ziua de astăzi au ajuns să stea în casă toată ziua, pe facebook, sau pe cine știe ce alt site de socializare, în loc să iasă afară la aer curat, să se joace, cum o făceam și noi înainte de internet și facebook. Dau ca exemplu facebookul, nu am nimic cu fetele dar asta trebuie să o spun, ele au ajuns, pentru nişte likeuri, să se pozeze aproape dezbrăcate, unele chiar dezbrăcate, şi să posteze fotografia pe facebook. De ce? Pentru nişte amărâte de likeuri, şi asta nu e problema cea mai mare. Cea mai mare problemă e că ele o fac de la vârste fragede, 12-14 ani.

(sursa: Ziarul Unirea)

Intre noi fie vorba, situatia e mai demult asa: de cand a desfiintat Ecaterina Andronescu scolile profesionale: “ca sa avem multi absolventi de BAC si de facultate, maica”. Acum, doar s-a revarsat gunoiul ascuns sub pres (gunoiul respectiv fiind chiar tu, popor roman).

Si amuzant e ca multi imbecili (in special din sindicatul profesorilor) inca se mai lauda cu “calitatea” scolii romanesti, cu multii olimpici romani si cu “medaliile” obtinute la nu’s ce concursuri.

Hahahaha…cretinilor…

Cine e de vina?

  1. Parintii, care n-au pus biciul pe ei si i-au lasat sa se joace pe calculator, pana s-au tampit. Iar acum probabil ii plang pe bietii copii, nedreptatiti.
  2. Politicienii care au tot “revolutionat” invatamantul romanesc, au marit constant salariile profesorilor ca sa aiba voturi (desi calitatea elevilor scadea tot constant) si au bagat ore de religie (ca sa le creasca media copiilor, invatand idiotenii). In special Ecaterina Andronescu, care a fost ministra de 3 ori, in 25 de ani.

Dar cine i-a votat pe politicienii romani? Cine nu le-a taiat gatul la timp comunistilor, acum 25 de ani? Pai, tot parintii! Ca tinerele “genii”, sa nu uitam, n-au avut pana acum drept de vot.

De abia de anul asta or sa aiba…

Sursa: CPP

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Zob
Zob
6 ani in urma cu

Aveți învățământ capitalist… Ce vă deranjează?