Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATE

Nici FRIGUL de afara nu-i mai potoleste! Un roman “tiganizat”, înarmat cu o MACETA, a terorizat angajaţii unei benzinării

mce
Imagini halucinante într-o benzinărie din comuna Merişani, judeţul Argeş. Un vânzător a fost ameninţat cu maceta de un tânăr care dorea să primească băutură gratis. Imediat ce bărbatul a coborât din maşină, angajatul benzinăriei a văzut sabia şi a blocat uşa de la intrare.

Veniamin C., în vârstă de 22 de ani, din comuna Merişani, este un tânăr care a mai avut probleme cu legea, pentru furturi. Pentru o parte din ele, a fost trimis în judecată.

În dimineaţa zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 5:00, tânărul a venit împreună cu mai mulţi prieteni cu maşina. Au tras în faţa magazinului din benzinărie, iar Veniamin a coborât ţinând în mână o macetă.

Afară se afla şi unul angajat al benzinăriei, care ieşise să dea cu mătura. Când l-a văzut pe tânăr, vânzătorul a intrat şi a încuiat uşa magazinului.

Fluturând maceta, Veniamin s-a dus la geam şi a cerut băutură. I s-a spus că nu poate primi nimic gratis, însă tânărul a insistat să primească alcool fără să plătească. A plecat din benzinărie după aproximativ 5 minute.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au ajuns la poliţiştii Secţiei Rurale Bascov care s-au autosesizat pentru infracţiunea de ameninţare. Ulterior, cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti.

Luni, pe numele lui Veniamin C. a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie.

Ieri, tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva lui Veniamin a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.