fbpx
GENERAL

NEWS ALERT Un MORT și 3 răniți într-un teribil accident pe A1 Timișoara – Arad

Breaking News Alert

Accident grav pe autostrada dintre Arad și Timișoara. Trei mașini s-au lovit, iar un om a murit, din păcate. Traficul a fost complet blocat.

“Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara. Din nefericire, în urma impactului dintre cele trei autoturisme, o femeie a decedat. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD care a preluat o persoană în stare gravă. O almbulanță a preluat și ea o victimă care a fost transportată la spitalul din Arad.

Traficul a fost complet blocat. Polițiștii sosiți la fața locului au dirijat circulația. Acest accident a avut loc pe sensul de mers de la Timișoara la Arad. Imagini sunt absolut cutremurătoare, impactul a fost unul devastator. Victima a fost prinsă, din nefericire, sub fiarele contorsionate”, a transmis corespondentul Antena 3 Andreea Borboros.

“În accident au fost implicate 2 autoturisme, iar din primele informații primite de la apelant, am fost anunțați că o persoană ar fi încarcerată. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe din cadrul Inspectoratului de Urgență Banat al Județului Timiș, printre care o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ cu medic. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoșterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate trei persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme. O persoană de sex feminin a rămas încarcerată, iar în urma evaluării medicale s-a constatat că victima este decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. De asemenea, în același autoturism se afla șoferul care a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj medical. Cealaltă persoană, din celălalt autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Elena Maghera, purtător de cuvânt ISU Timiș.

Sursa: antena3.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.