News alert. Umilinta TOTALA pentru Arafat. Ce i s-a intamplat sefului DSU

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat, definitiv, vineri, ordinul semnata de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, de carantinare a unei localități, din Arad, după prima decizie de acest fel, în cazul localității prahovene Gornet.

Magistrații completului Secției de Contencios Administrativ și Fiscal al Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, ca nefondat, recursul depus depus de Departamentul pentru Situații de Urgență la decizia din 12 august a Curții de Apel București privind anularea Ordinului DSU nr. 4659263/01.08.2020 privind instituirea carantinei zonale în satele Seleuș și Moroda din comuna Seleuș, județul Arad.

„Detalii soluţie: Admite excepţia lipsei de interes în susţinerea recursului, invocată din oficiu. Respinge recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei nr. 747 din data de 12 august 2020 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca fiind lipsit de interes. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21 august 2020”, se arată în pronunțarea ÎCCJ.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *