Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

News alert. Toti cei vaccinati cu ambele doze de Pfizer trebuie sa stie

 

6822438641c04c77bb1aec674d4f1ff0

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) va convoca o reuniune a consilierilor săi pentru a discuta cazurile de miorcardită apărute la cei vaccinați cu Pfizer și Moderna.

Posibila legătură între administrarea unui vaccin pe bază de ARN mesager, cum sunt cele de la Pfizer și Moderna, și inflamarea mușchiului cardiac este analizată și de Agenția Europeană a Medicamentului.

Avertisment teribil în privinţa vaccinurilor
Până în prezent, CDC a identificat 226 de cazuri care privind miocardita și pericardita în urma vaccinurilor, a dezvăluit Centrul. Majoritatea s-au recuperat, dar 15 sunt încă spitalizați, iar 3 se află la terapie intensivă, potrivit CNBCnews.

“Este ca și cum ai compara mere cu portocale, deoarece acestea sunt rapoarte preliminare. Nu toate se vor dovedi a fi cazuri adevărate de miocardită sau pericardită”, a avertizat dr. Tom Shimabukuro.

El susține că descoperirile celor de la centrul pentru siguranța vaccinurilor au fost în mare parte „consecvente” cu rapoartele despre cazuri de inflamație cardiacă, studiate în Israel și raportate de Departamentul Apărării al SUA la începutul anului.

Într-o şedinţă din 24 mai, grupul consultativ CDC a spus că datele din sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS), care se bazează pe indivizi pentru a raporta rezultatele, au arătat un număr mai mare decât era anticipat de cazuri de miocardită sau pericardită la persoane cu vârste între 16-24 de ani.

Cu toate acestea, grupul susține că datele dintr-o altă bază de date – Vaccine Safety Datalink (VSD) – nu au arătat că ratele de miocardită sau pericardită după vaccinarea COVID-19 diferă faţă de aşteptări.

Noile date despre miocardită și pericardită au apărut mai întâi în prezentări către un grup de consilieri independenți de la Food and Drug Administration (FDA). Aceștia vor analiza modul în care autoritatea de reglementare ar trebui să abordeze autorizația de utilizare de urgență a vaccinurilor la copii.

După ce a obținut o autorizație de utilizare de urgență pentru vaccin la copii cu vîrsta de peste 12 ani, Pfizer a anunțat că a început un studiu clinic pentru administrarea vaccinului la copii cu vârsta de până la 6 luni. Și Moderna a solicitat permisiunea FDA de a administra vaccinul pe bază de ARNm adolescenților.

Avertismentul FDA
Oficialii FDA au avertizat anterior că autorizarea vaccinurilor pentru aceste grupe de vârstă ar putea dura mai mult, cel mai devreme „până la sfârșitul toamnei”.

„Recunoaștem că unele reacții adverse, de exemplu miocardita sau pericardita, pot fi prea rare pentru a fi detectate într-o bază de date de siguranță pentru studiile clinice pre-licențiere”, a declarat dr. Doran Fink, de la Biroul de vaccinuri al FDA.

CDC a dezvăluit că unele cazuri de inflamație a inimii au fost detectate mai ales la bărbații mai tineri și la adolescenți, după a doua doză, și că a existat un „număr mai mare de cazuri observate decât se aștepta” la copiii cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani.

Agenţia Europeană a Medicamentului a declarat că inflamaţia inimii după administrarea vaccinului Pfizer nu este un motiv de îngrijorare, deoarece astfel de incidente au fost similare cu cele din populaţia generală. La momentul respectiv, a adăugat că tinerii sunt cei mai predispuşi la această afecţiune.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.