GENERAL

News alert! Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

rusia1

Presa de stat rusă a pornit propaganda în ceea ce privește situația din Ucraina și consideră că „o baie de sânge” este inevitabilă aici. Noi imagini publicate în Rusia arată trupe care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni.

Televiziunea de stat rusă susține că preluarea regiunii de frontieră a Ucrainei a fost „inevitabilă”. Noi imagini din „propaganda” imperiului media RT par să arate trupe ruse care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni, transmite The Sun.

Șefa RT, Margarita Simonyan, susține că modul în care Occidentul s-a comportat în ceea ce privește sancțiunile, în frunte cu Statele Unite, arată „ca un Moș Crăciun furibund ce a luat antidepresive sau opioide”. Aceasta susține că s-a acționat ca o incitare la adresa Kremlinului pentru a obține controlul deplin al Donbassului, regiune din estul Ucrainei unde se vorbește limba rusă.

„Mai mult decât atât, cred că acest cadou este inevitabil. Sper din toată inima că va fi doar puțină vărsare sânge sau că va fi fără sânge ca în cazul Crimeei, dar este un fapt inevitabil”, a spus ea la Rossiya 1 Tv.

Între timp, navele de război britanice vor naviga spre Marea Neagră în luna mai, pe fondul tensiunilor dintre Ucraina și Rusia, a informat Sunday Times. Desfășurarea de trupe va arăta solidaritate între aliații NATO ai Marii Britanii și Ucraina.

Urmează o „baie de sânge” în Ucraina
Un distrugător „Type 45” înarmat cu rachete antiaeriene și o fregată antisubmarin „Type 23” vor părăsi grupul de luptă al Royal Navy din Marea Mediterană și vor merge prin Bosfor în Marea Neagră, potrivit raportului. De asemenea, avioanele invizibile RAF F-35B și elicopterele Merlin anti-submarin vor fi gata pe nava pavilion a grupului de luptă, transportatorul HMS Queen Elizabeth, pentru a sprijini navele de război din Marea Neagră, se adaugă în raport.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Regatul Unit a declarat că: „Marea Britanie și aliații noștri internaționali sunt de neclintit în sprijinul pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Și asta cât mai repede posibil, fără condiționări”.

Într-o intervenție telefonică, bloggerul naționalist Sergey Kolyasnikov a îndemnat ca fostul stat sovietic Belarus să fie complet integrat în Rusia. Solicitarea sa a fost foarte apreciată pe social media de faimosul realizator TV Vladimir Solovyev, care l-a avut ca invitat pe Kolyasnikov.

Toate acestea vin în contextul în care ambasadorul rus în Marea Britanie a avertizat că urmează o „baie de sânge” în Ucraina.

Andrey Kelin a declarat că Moscova nu are „nicio intenție” în sensul unui conflict militar la scară largă, în pofida tensiunilor progresive dintre cele două țări. Kelin a negat că Moscova ar dori o confruntare militară cu Kievul, însă a accentuat faptul că o replică este inevitabilă dacă președintele ucrainean Volodymyr Zelenskiy a trimis trupe în regiunea Donbass.

Kievul și Moscova s-au învinuit reciproc pentru ciocniri dure în regiunea estică Donbass, unde trupele ucrainene s-au confruntat cu forțele susținute de Rusia într-un conflict militar în care Kievul a pretins că au fost omorâte 14.000 de persoane începând din 2014.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.