Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

NEWS ALERT România și Ungaria, de râsul tuturor!

parlament european

Jurnaliștii au scris despre candidații României și Ungariei că au primit avize negative din cauza noilor reguli care au dus la blocarea procedurii de numire a Comisiei Europene. Nu se știe ce se va întâmpla mai departe.

Potrivit The Washington Post „Noua echipă de top a UE este în dubii din cauza unor îngrijorări legate de conflicte de interese”.

În plus, Comisia juridică a Parlamentului European a refuzat ca Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi să meargă la audierile oficiale.

Premierul ungar, Viktor Orban a fost făcut de râs din cauza respingerilor. Și Guvernul României este în aceeași situație, mai ales că se află în mijlocul unei crize politice și a mai avut și probleme la Bruxelles.

Se pare că respingerea candidaților României și Ungariei este fără precedent, potrivit EuObserver, datorită noilor reguli de procedură, aplicate acum pentru prima dată.

Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă pentru că au existat diferențe între declarațiile de avere date în România și la UE.

În timp ce, candidatura lui Laszlo Trocsanyi a fost respinsă pentru că au apărut semne de întrebare privind legăturile dintre firma de avocatură pe care a fondat-o și Guvern, în perioada în care a fost ministru al Justiției.

Politico scrie: „Ursula von der Leyen și refuzurile care îi dau dureri de cap” .

În plus, respingerea candidaților României și Ungariei reprezintă primul mare test pentru șefa desemnată a viitoarei Comisii Europene, a mai spus Politico.

De asemenea, s-a remarcat și confuzia legată de ce urmează să se întâmple, fiind o situație nouă.

Mai mult, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene a declarat că România și Ungaria nu trebuie automat să facă noi propuneri de comisari.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.