News alert. METEO, anunt de ULTIMA ORA


Vremea. Meteorologii de la ANM revin cu noi date despre prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Cum va fi vremea de Paște și în prima parte a lunii mai.

Vremea. În următoarele zile, până la finalul lunii aprilie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea. În prima săptămână a lunii mai, ANM anunță că temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Excepție vor face regiunile din sud-estul țării, acolo unde temperaturile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă..

Vremea. În intervalul 6 – 13 mai 2019, meteorologii afirmă că temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În cea de-a treia săptămână a lunii mai, valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. În restul țării, acestea vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil deficitare în nord-vestul extrem al țării.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *