News alert. Klaus Iohannis s-a dezlănțuit in SCANDALUL MOMENTULUI. Atac DUR la adresa PSD-ALDE

Klaus Iohannis lovește din nou. Șeful statului s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa celor de la PSD și ALDE. Scandalul este total după ultima decizie a parlamentarilor. Călin Popescu Tăriceanu a devenit ținta supremă pentru Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că votul dat luni, în Senat, cu privire la cererea de încuviinţare a urmării penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, reprezintă un act de „crasă sfidare” a românilor care şi-au exprimat votul la referendum, punctând că „PSD şi ALDE continuă să obstrucţioneze justiţia, făcând scut în jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru a-l scăpa de urmărirea penală”.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, consideră că votul dat astăzi în Senat reprezintă un act de crasă sfidare a românilor care şi-au exprimat opţiunea clară la referendumul din 26 mai. La doar câteva zile după ce românii au sancţionat explicit şi dur politica PSD-ALDE de a pune instituţiile statului în slujba protejării politicienilor cu probleme penale, senatorii majorităţii se dezic de mandatul primit de la cetaţeni”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, anunță Agerpres.

Citiți și:  Este REVOLTA pe scena politica. Klaus Iohannis, lovitura momentului!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.