NEWS ALERT Iohannis: „Este un moment critic. Situația este extrem de gravă”. Vela și Arafat, chemati la discutii!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după întâlnirea cu premieurl şi cu mai mulţi miniştri, că au discutat despre modaltăţile prin care România să poată valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. ”Facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură”, a spus preşedintele.

”Am avut astăzi o nouă întâlnire cu miniştrii care gestionează fondurile europene. Am stabilit domeniile prioritare pe care le vom finanţa cu aceşti bani, fiindcă ne dorim ca România să prospere în viitorii ani şi asta nu se poate face decât cu investiţii majore. Noi facem o prioritate zero din investiţiile în infrastructură. Avem bani să construim autostrăzi, căi ferate, să implementăm programe de digitalizare în economie, în administraţie, în infrastructura din educaţie şi sănătate”, a afirmat preşedintele.

Klaus Iohannis a anunțat că mâine la avea o întâlnire cu Marcel Vela, ministrul de Interne, și Raed Arafat, șeful DSU.

„Este un moment critic, iar măsurile sunt extrem de importante acum. Situația este extrem de gravă și trebuie să fim conștienți de necesitatea imperativă a ținerii sub control a epidemiei”, a mai declarat Iohannis.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *