News alert. Intrebarea- CHEIE care l-a BLOCAT pe Arafat: „E un subiect delicat”

Raed Arafat s-a aflat într-o situație fără precedent. Șeful DSU a primit o întrebare la care pur și simplu nu a putut să răspundă. Potrivit acestuia, subiectul este unul delicat la care preferă să nu ofere un răspuns.

Printre declarațiile pe care le-a oferit la Digi24, Raed Arafat a fost întrebat dacă într-adevăr, alegerile parlamentare vor fi orgnizate pe data de 6 decembrie. Se pare însă, că această întrebare a fost prea mult pentru șeful DSU.

Raed Arafat susține că subiectul este unul delicat la care nu va răspunde. Totuși, el a dat asigurări într-o oarecare măsură că alegerile se vor ține la data stabilită.

„E un subiect la care am spus că n-am să răspund vreodată. Normal că toate datele sunt monitorizate, nu mă întreabă numai pe mine. E un subiect delicat.

Eu știu că alegerile vor fi în 6. Important e să se respecte regulile, important e ca după rezultat să nu fie manifestări, petreceri în stradă.

La acest moment se merge pe o campanie limitată, iar în ziua de vot toate regulile stricte”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Raed Arafat știa ce va urma

Totodată, șeful DSU a vorbit și despre creșterea numărului de infectări din România. Acesta a precizat că într-adevăr, se aștepta la o astfel de situație, însă nu se aștepta la un număr atât de mare.

”Eram criticați că nu relaxăm mai mult… La noi au fost situațiile de pierderea controlului în timpul vidulu legislativ. Noi n-am mai putut să impunem măsuri. Oamenii au circulat cum au vrut. Toți știam că dacă reluăm anumite activități se poate ajunge la un număr de cazuri. Vedem azi un amestec de factori.

Și oamenii se relaxează: lasă masca mai jos, nu se distanțează… Sunt situații și la nunți, poate chiar mai mult aceste momente ne-au adus în situația în care suntem acum.

Știam că va crește numărul. Noi am sperat ca cifra să fie mai mică… Nu e suficient să ajungem la un platou. Trebuie să scădem cazurile și să mergem pe o pantă descendentă, cât mai repede posibil. Poate măsura cea mai importantă e să purtăm mască, peste tot! E poate cea mai importantă măsură”, a mai adăugat Arafat.

Capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *