NEWS ALERT in justitie. Zi DECISIVA pentru Kovesi. Soarta ei se decide astăzi!


Zi de foc pentru Laura Codruța Kovesi. Decizia care se va lua astăzi va fi crucială pentru fosta șefă a DNA.

Laura Codruța Kovesi așteaptă să vadă marți dacă va scăpa de o piedică în calea accederii sale la funcția de procuror șef european. Fosta șefă a DNA are nevoie, pentru a putea ajunge șeful Parchetului European, de gradul profesional cel mai înalt recunoscut în țara de unde provine.

La sfârșitul lunii februarie, CSM a susținut că Laura Codruța Kovesi are gradul profesional de Parchet de pe lângă Tribunal, a doua cea mai de jos treaptă profesională. În aceste condiții, ea nu ar mai fi eligibilă pentru a candida la Parchetul European.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

În consecință, Kovesi a făcut următorul pas și a contestat decizia CSM care a respins recunoaşterea gradului profesional pentru Parchetul General. Marți, va avea loc primul termen în dosarul în care fosta șefă a DNA a contestat decizia în cauză.

Conform jurnaliștilor de la România TV, în clipa în care s-a decis revocarea ei din funcţia de procuror şef DNA, Kovesi a solicitat CSM să primească acest grad profesional. CSM a respins cererea, invocând că este nevoie de un examen pentru a primi acest grad profesional

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.