NEWS ALERT. Fauci RECUNOASTE: Declaratii SOC despre eficacitatea vaccinurilor

Fauci a recunoscut că americani vaccinați sunt încă internați în spital pentru COVID și a spus că rapelurile „vor deveni o parte a regimului standard”.

Fauci și democrații de top recunosc public că eficacitatea vaccinului COVID eșuează în timp ce se impun vaccinurile rapel, pe care Administrația Federală a Medicamentelor (FDA) și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA le-au aprobat pentru toți adulții americani.

În mai multe interviuri de marți, Fauci a recunoscut că o cantitate „semnificativă” de americani vaccinați sunt internați în spital pentru COVID-19 și a spus că el crede că rapelurile „vor deveni o parte a regimului standard”.

În plin scandal, într-un interviu difuzat la Summitul STAT din 2021 Fauci a spus:, „când aveți un virus la fel de transmisibil precum delta, în contextul scăderii imunității, acea dinamică va avea un impact negativ chiar și pe persoanele vaccinate”.

„Veți vedea infecții revoluționare, chiar mai mult decât vedem acum printre cei vaccinați”, a spus el. Fauci, care conduce Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID), a adăugat că acum consideră că injecțiile de rapel „sunt esențiale pentru un regim optim de vaccin”.

Citiți și:  Pseudo-ziaristele vacciniste Alexandra Păcuraru și Sorina Matei, ridiculizate pentru prostie respectiv oportunism și exces de zel

El a reiterat aceste remarci într-un interviu separat, marți, cu Axios, spunând că „vaccinurile vor deveni în cele din urmă o parte a regimului standard și nu doar un bonus”. „Pe măsură ce trece fiecare lună, imunitatea scade din ce în ce mai mult. Deci, pe măsură ce trece timpul, veți vedea mai mulți oameni vaccinați pierzând protecția împotriva virusului, a spus el pentru presa.

„Ceea ce începem să vedem acum este o creștere a numărului de spitalizări în rândul persoanelor care au fost vaccinate, dar nu au fost stimulate”, a mai spus Fauci pentru NBC News. „Este o proporție semnificativă, dar nu majoră în niciun caz.”

Cu toate acestea, rapoartele despre spitalizările vaccinaților cu COVID-19 au fost obișnuite în ultimele săptămâni, atât în ​​SUA, cât și în străinătate.

Citiți și:  UE ne-a băgat pe gât 120 milioane de vaccinuri. România OBLIGATĂ să le cumpere

Datele divulgate de la Departamentul Apărării luna trecută au arătat că aproximativ 60% dintre americanii în vârstă spitalizați cu coronavirus până în august au fost „complet vaccinați”. În Vermont, aproape trei sferturi din decesele cauzate de COVID-19 în septembrie au fost vaccinate, reflectând un val de cazuri inovatoare în nord-est. Suedia și Regatul Unit au raportat tendințe similare.

Eficacitatea tuturor celor trei vaccinuri COVID aprobate pentru utilizare în SUA a scăzut semnificativ de la începutul anului 2021, potrivit unui studiu publicat la începutul acestei luni în Science. Protecția vaccinului Pfizer-BioNTech împotriva infecțiilor a scăzut la doar 43% în octombrie, în scădere de la 86% în februarie, iar injecția lui Moderna a scăzut la 58% de la 89%. Injecția Johnson & Johnson a scăzut la doar 13% eficacitate.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *