NEWS ALERT! Dr. Anthony Fauci, RECOMANDARE esentiala pentru prevenirea infectarii cu coronavirus

Dr. Anthony Fauci, un cunoscut și apreciat expert american în boli infecţioase, atrage atenția asupra purtării ochelarilor sau a vizierei pentru o mai mare protecţie împotriva infectării cu COVID-19, deoarece coronavirusul poate infecta o persoană și în urma contactului stropilor de salivă cu ochii.

Potrivit expertului american, blocarea agenţilor patogeni prin protecţia ochilor poate creşte nivelul de prevenire a infectării cu coronavirus.

„Dacă aveţi ochelari de protecţie sau un scut facial, ar trebui să le folosiţi”, a spus dr. Fauci, pentru ABC News. Şi viziera, deşi nu are etanşeitatea ochelarilor speciali, poate oferi un anumit grad de protecţie pentru ochi. Coronavirusul este contagios în primul rând prin picăturile de salivă expectorate în timpul tusei, strănutului sau în momentul vorbirii.

Nu e suficient să vă protejați doar nasul și gura!
Iar aceste particule pot ajunge ușor în ochii unei potențiale victime. Dr. Anthony Fauci atrage atenție că deşi nu este calea principală de transmitere a coronavirusului, contactul picăturilor de salivă purtătoare de virus cu ochii este unul din modurile în care acesta poate părunde în organism.

„Dacă doriţi cu adevărat o protecţie imbatabilă, este nevoie să vă protejaţi gura, nasul, dar şi ochii“, a spus dr. Anthony Fauci, la postul american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *