NEWS ALERT: DOLIU ÎN LUMEA RADIOULUI. A murit un jurnalist cunoscut – Tragediile nu iau sfarsit

Unul din cei mai cunoscuți oameni de radio de la Timișoara, din vechea ”gardă”, s-a stins din viață noaptea trecută, la vârsta de 61 de ani.

Mihai Junea a fost un jurnalist cu o experiență de decenii în radio. „Vocea lui Mihai Junea s-a auzit prin relatările și cronicile documentate de la evenimente sportive de interes major precum campionate europene și mondiale de gimnastică, campionate mondiale de fotbal sau chiar de la jocurile olimpice. Mihai Junea ar fi împlinit luna viitoare 62 de ani. Ultimii ani de viață i-au fost însuflețiți de cele două nepoțele, Mina și Lara. Rămân în urma sa mii de trasmisii, emisiuni, cronici, înregistrări păstrate în fonoteca Radio Timișoara, și o amintire pe care i-o vom păstra întotdeauna”, au transmis foștii săi colegi de la Radio Timișoara.

Născut la Deva, Miki Junea a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara, în anul 1981, însă cariera sa la Radio Timișoara începuse mai devreme, în anul 1978 în calitate de colaborator pentru rubricile de sport ale Secției Actualități. A revenit la Radio Timișoara pe 22 decembrie 1989, iar în luna martie a anului următor a fost angajat ca redactor. În perioada 1996 – 1998 a lucrat ca realizator de emisiuni și la TVR Timișoara, pentru ca apoi să revină la marea sa dragoste, Radio Timișoara.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile