NEWS ALERT. Document EXPLOZIV de la Bruxelles. Guvernul Dancila, facut praf

Un document oficial venit direct de la Bruxelles face praf Guvernul Dăncilă. Parlamentul este și el vizat iar autorităților li se cer măsuri.

În nou document venit direct de la Bruxelles vine și o pune pe Viorica Dăncilă în încurcătură maximă. Este vorba de Comisia Europeană care critică dur derapajele fiscale ale României.

Avertismentul nu o visează doar pe Dăncilă ci și pe cei din Parlament iar autoritățile de la București sunt somate să ia măsuri urgente pentru rectificarea lor.

Temele asupra cărora s-au concentrat cei de la Bruxelles vizează Legea pensiilor, celebra OUG 114, slaba colectare a veniturilor, ignorarea fondurilor europene, lipsa infrastructurii dar și lipsa transparenței.

În recomandările specifice de țară făcute publice azi, Comisia Europeană atrage atenția asupra efectelor nocive ale OUG 114 / 2018, dar și asupra tendinței generale de a legifera netransparent, prin Ordonanțe de Urgență.

Comisia Europeană mai arată că noua lege a pensiilor reprezintă un risc la adresa sustenabilității finanțelor publice și critică slaba colectare bugetară.

Comisia a adresat astăzi un avertisment României și Ungariei cu privire la abaterea semnificativă constatată în 2018 și recomandă Consiliului să ceară corectarea de către aceste țări a abaterii semnificative. Ungaria și România fac obiectul unei proceduri aplicabile abaterilor semnificative începând din 2018 și, respectiv, din 2017.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu