NEWS ALERT Dezvaluiri socante. TELEFOANE OTRĂVITE înainte de alegeri

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a făcut o acuzație tulburătoare la adresa PNL, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News, înainte de alegerile locale, că „Guvernul, dar mai ales reprezentanții Guvernului în teritoriu, de mânuță cu peneliștii, de dimineață până seara sperie oamenii cu Covid-ul ca să nu se prezinte la vot”.

Apoi, Oprișan a explicat că „de dimineață m-au sunat vreo cinci cetățeni care mi-au spus că au fost sunați de PNL. Nu i-au întrebat nici cu cine votează, nici dacă votează… I-au întrebat dacă nu le este frică de Covid și dacă n-ar fi mai bine să stea acasă”.

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, după cele acuzate de Marian Oprișan că „acesta este un lucru foarte grav. Este echivalent cu telefoane otrăvite, din campania de acum de 25 ani, în disputa Ion Iliescu – Emil Constantinescu. Practic, spuneți că la PNL Vrancea… e o acuzație gravă, noi doar o consemnăm și mă aștept și la drept la replică… Implicit, este vorba despre un îndemn de a nu te prezenta la vot pentru a te proteja de boală”.

„Asta le spun și cetățenilor mai în vârstă, prin viu grai, când merg în campanie prin Vrancea”, a mai acuzat Oprișan.

Întrebat dacă a sesizat autoritățile, Marian Oprișan a răspuns că „o să facem plângerile de rigoare astăzi. Astăzi am aflat de aceste telefoane otrăvite”.

Dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.