NEWS ALERT Decizia care-l poate costa postul pe Marcel Vela! UDMR, atac dur

UDMR a intervenit miercuri în scandalul legat de acordul încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română, solicitând să se păstreze în continuare măsurile de distanțare socială impuse de starea de urgență.

După USR, și UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, în contextul scandalului declanșat în jurul acordului încheiat cu Biserica Ortodoxă Română – BOR, privind distribuirea Luminii Sfinte în Noaptea de Înviere.

Relaxarea măsurilor de distanțare socială tocmai acum ar face ca eforturile făcute să fie în zadar, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Problema este că populația țării trebuie să știe că acest Guvern poate gestiona criza prin care trece România, cea mai gravă criză, și singura soluție este demisia acestui ministru”, a spus ea, făcând referire la Marcel Vela.

UDMR, care a anunțat că susține prelungirea stării de urgență și continuarea măsurilor de distanțare socială în România, consideră ca fiind total inoportun acordul încheiat între Ministerul de Interne și BOR.

Formațiunea politică îl găsește vinovat pentru acesta pe Marcel Vela, a cărui demisie o cere, pentru zădărnicirea eforturilor de răspândire a epidemiei.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *