News alert de Paşti. RAZVAN CIOBANU A MURIT

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață într-un accident de mașină la Sălcele, în judeţul Constanţa. Conform Antena 3, impactul a fost violent, decesul creatorului survenind instantaneu.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni în urma unui grav accident rutier, în comuna Sălcele, din județul Constanța.

Creatorul de modă a intrat cu mașina într-un copac. Potrivit primelor informații România TV, Răzvan Ciobanu se afla în autoturism alături de partenerul său.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 226, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a declarat IPJ Constanța.

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani În perioada 16-18 septembrie 2007, participă alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Printre vedetele care au participat s-au numărat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragoș Bucurenci, Mircea Solcanu și alțiiColecția „Preciouss” care gravitează în jurul sexualității a fost lansată în 2009.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparține domeniului său și a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/