News alert. Dancila si AMERICANII: dezvaluiri din culisele politicii. PERICOL pentru Dragnea!


Deputatul PMP Robert Turcescu vine cu o ipoteză nouă în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, pe care o asociază cu americanii, spunând că el nu crede că vizita ambasadorului Hans Klemm a fost întâmplătoare.

Deputatul PMP Robert Turcescu, unul dintre candidații partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai, a fost invitat la Puterea Știrilor, unde a vorbit, printre altele și despre situația justiției din România, scrie PSNews.

Acesta consideră că Liviu Dragnea dorește o rezolvare pentru el la acest capitol, dar că Tudorel Toader a făcut în așa fel, încât să nu-i îndeplinească această dorință.

„În ceea ce privește justiția, este evident că Liviu Dragnea își dorește o rezolvare pentru el. Sigur că Tudorel Toader pare să fi fost suficient de șmecher încât să nu-și asume și să amâne emiterea unor astfel de ordonanțe de urgență. Vedem o Viorica Dăncilă care nici ea nu mai este Dăncilă de la început de mandat. Vizita de ieri (16 aprilie) a ambasadorului SUA, Hans Klemm nu cred că e întâmplătoare a ceea se întâmplă astăzi când vorbim despre CEx-ul PSD”, a spus Robert Turcescu.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, marţi seară la Palatul Victoria, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Uniunea Europeană, Gordon Sondland, şi cu ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *