NEWS ALERT Dăncilă pregătește o LOVITURA DE PROPORTII. E o chestiune de ore! (SURSE)

Se intră în linie dreaptă și deși unii ar spune că jocurile sunt făcute… surprize pot apărea. Deja lucrurile par a fi intrate în linie dreaptă și turul II al prezidențialelor pare decis: președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă nu vor avea probleme în a se regăsi în turul II.

În acest moment premierul Viorica Dăncilă, președinte și candidat al PSD la alegerile prezidențiale pregătește o lovitură puternică. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO e doar o chestiune de ore până când va fi făcută publică această lovitură.

”Nu va mai putea fi cu așa și așa… Fiecare trebuie să spună clar ce vrea pentru ca românii să știe ce urmează, care le este soarta!”, a declarat sub protecția anonimatului un personaj de rang înalt implicat în demers.

Potrivit acelorași informații demersul care va fi făcut public cât de curând ar fi unul de amploare și va avea implicații la toate etajele sociale din România.

În acest context amintim că președintele Klaus Iohannis și-a început pre-campania electorală cu un Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. El a fost semnat doar de partidele de Opoziție.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *