News alert. Cutremur în politică. Fiul unui consilier, UCIS în bătaie!

Un tânăr de 23 de ani, din Argeș, fiul unui consilier local din Popești, a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten. În urma conflictului, un alt consilier local și doi băieți ai acestuia au fost reținuți.

Scandalul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, între 7 persoane din comuna Popești, potrivit reprezentanților Poliției Argeș.

Bărbații s-au luat la ceartă, iar imediat a început și bătaia. În urma altercației, două persoane au fost transportate la spital, printre care și fiul unui consilier local, un tânăr de 23 de ani, care a murit după ce a ajuns la unitatea sanitară.

În acest caz, au fost reținute trei persoane.

„Polițistii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanțele de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele a trei bărbați de 53, 24, respectiv 19 ani, din comuna Popești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei sunt bănuiți că ar fi fost implicați într-o altercație cu alți patru bărbați, pe raza comunei Popești, în urma careia un tânăr de 23 de ani a fost transportat spital în stare gravă.

Totodată, din cercetări s-a stabilit ca tânărul de 19 ani ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere”, arată IJP Argeș.

Tânărul sărise în ajutorul unui prieten, cel care se afla în conflict cu un tată și doi fii ai acestuia.

La rândul său, primarul comunei Popești, Ion Mihai, a declarat că bărbatul reținut, alături de cei doi fii, este și el consilier local în comună, aflat la primul mandat.

„Este tragic. S-a ales ce s-a ales în urma lui. Amănunte nu știu. A fost la miezul nopții. Tânărul care a murit este fiul unui consilier local, cel reținut este și el consilier local.

Nu părea să ajungă la așa ceva, era inofensiv. Din ce am înțeles, tinerii s-au dus în satul vecin, la fete”, a declarat Ion Mihai.

Marți, cele trei persoane reținute vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit Digi 24.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *