News alert Cutremur în Casa Groazei. Unde își ascundea criminalul probele

Anchetatorii caută în fiecare zi probe care să vină în sprijinul cazului Caracal. În fiecare moment, se scanează Casa Groazei și marchează locurile considerate a fi suspecte.

Anchetatorii au intrat în forță și fac tot posibilul să găsească cât mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în Casa Groazei. Locuința în care a stat Gheorghe Dincă și unde și-a ținut sechestrate victimele a fost în fiecare zi verificată în amănunt.

Anchetatorii au scanat solul, pereții casei, dar au adus și excavatoare cu care au îndepărtat pământul din curte. Aceste lucruri au fost posibile abia după ce s-au scos cami0ane întregi de mizerie și gunoaie adunate în casă de criminalul din Caracal.

Potrivit ultimelor informații oferite de România TV, anchetatorii au marcat nu mai puțin de 85 de zone ca fiind suspecte. Oamenii legii nu exclud ca în aceste zone, Dincă să fi îngropat probe.

În urmă cu câteva zile, în presă s-a vehiculat un număr mai mic. Mai exact, la începutul săptămânii, anchetatorii identificaseră 23 de locuri unde monstrul din Caracal ar fi putut ascunde urmele crimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.