NEWS ALERT. Criza coronavirus in Romania. Ce se va intampla cu PENSIILE romanilor


Ce se va întâmpla cu pensiile în România? Vor fi majorate sau vor rămâne la acelaşi nivel? Un posibil răspuns a fost dat recent de analistul politic Cozmin Guşă.

Într-un interviu acordat DC News, Guşă a vorbit despre programata majorare a pensiilor, din luna septembrie 2020.

Mai mult, acesta a făcut şi o predicţie pesimistă pentru pensionarii din România. Totodată, Guşă a precizat că Guvernul ar trebui să anunţe acest lucru pentru ca oamenii să nu-şi mai facă planuri.

„Este limpede că nu se vor da şi ar fi trebuit să facă deja anunţul, pentru că lumea are planuri. Iar amărâţii noştri de pensionari stau cu pensiile între factura de curent şi factura de la farmacie.

Ei cam atât fac, în rest nimic. Se duc pe la magazine foarte ieftine, vânează reducerile să-şi ia banane la jumătate de preţ decât cele pe care le luăm noi, dde mai proastă calitate, şi aşa mai departe.

Ele nu vor mai fi date, dar aici e nevoie de elocinţă, trebuie să vii să spui: ‚eu sunt Guvernul României şi, în afară de ordonanţele militare pe care le anunţ în geacă de piele la conferinţe de seară ca să am maximă audienţă sau la prânz, ca să se rostogolească toată ziua”, a declarat Guşă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *