News alert Clotilde Armand, în război TOTAL cu bucureştenii

Jurnalistul Alexandru Ganci a vorbit miercuri, în exclusivitate la Antena 3, despre situaţia prezentată de primarul Sectorului 1, despre ce înseamnă să trăieşti în Bucureşti, dar şi despre maşinile care aglomerează traficul din Capitală.

Este vorba despre postarea făcută de Clotilde Armand, pe pagina de Facebook, unde a postat o fotografie cu o mașină parcată pe trotuarul din şoseaua Kiseleff, postare care a dus la o întreagă dezbatere în mediul online.

Alexandru Ganci a vorbit miercuri, în emisiunea ”Se întâmplă în România” de la Antena 3, despre ce înseamnă să trăieşti în Bucureşti. Jurnalistul consideră că maşinile de provincie, de aprovizionare, dar şi cele care se ocupă de lucrări, aglomerează foarte mult Capitala.

„Bucureştiul este un şantier”, a spus Alexandru Ganci care a vorbit şi despre postarea de duminică a primarului Sectorului 1. Clotilde Armad a fotografiat o mașină parcată pe trotuar, pe șoseaua Kiseleff și a transmis bucureștenilor să sesizeze Poliția Locală dacă văd situații asemănătoare.

Sursa: antena3.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație