News alert Care este adevărata BOMBA a pensiilor! Totul a fost făcut public

Subiectul pensiilor a creat multe divergențe între partidele politice din România. După apariția proiectului de Buget pe 2021, întocmit de către Guvern, discuțiile despre pensii au devenit și mai tăioase.

Senatorul social-democrat Radu Oprea a susținut o declarație de presă de la sediul partidului din care face parte.

Acesta este de părere că partidele de guvernare dau dovadă de ipocrizie când vine vorba de eliminarea pensiilor speciale. Radu Oprea spune că, în proiectul de Buget pe 2021, sunt adăugate și sumele necesare pentru plata pensiilor speciale.

”Am constatat ipocrizia celor din guvernarea de dreapta atunci când ne-am uitat cu atenție în Buget. Dacă și dumneavoastră veți face același efort, veți vedea că în Bugetul Camerei Deputaților și al Senatului sunt prinși banii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor. Păi atunci să se hotărască. Când vorbesc serios despre acest subiect și când nu.”, spune senatorul social-democrat.

Adevărata bomba a pensiilor! Solicitare la adresa Guvernului
Radu Oprea le-a solicitat celor din Guvern să introducă pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale, având în vedere că marți are loc o ședință la Birourile Permanente Reunite.

”Le solicităm, pentru că mâine dimineață este ședință de Birori Permanente Reunite, să introducă pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.”, spune senatorul.

Radu Oprea: Dacă nu fac acest lucru, nu mai au voie să vorbească despre acest subiect
În încheiere, senatorul a precizat că Guvernul ar trebui să trasforme propunerea PSD în OUG și să procedeze la eliminarea pensiilor speciale, subliniind că, dacă nu fac acest lucru, nu mai au voie să vorbească despre acest subiect.

”Dacă tot vorbesc despre pensii speciale, ar trebui să ia documentele, să le transforme în OUG și în prima ședință de Guvern să procedeze la eliminarea pensiilor speciale. Dacă nu fac acest lucru este demagogie și atunci nu mai au voie să vorbească despre acest subiect.”, a spus senatorul social-democrat, Radu Oprea, în cadrul unei declarații de presă de la sediul partidului.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!