News alert. Cade guvernul Dăncilă? ANUNT IMPORTANT pentru opoziție

Ludovic Orban, președinte PNL, a declarat luni că proiectul moțiunii de cenzură a fost adoptat de principiu de conducerea partidului, negocierile de susținere fiind deja demarate.

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, face o previziune cu privrie la rezultatul moțiunii, declarându-se încrezător că aceasta nu va reuși să strângă numărul de voturi necesar.

„Eu am convingerea că moțiunea de cenzură nu va trece. Această majoritate, așa cum este ea, a fost avertizată de rezultatul de la europarlamentare să se întărească și cred că asta va face, în ciuda faptului că UDMR, probabil și Pro România, ar putea să voteze moțiunea”, a declarat Radu Tudor, luni seară, la Sinteza Zilei.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

Pe de altă parte, jurnalistul Antena 3 recunoaște că, în momentul de față, orizontul PSD e foarte scăzut din punct de vedere intelectual și politic.

„Orizontul celor de la ALDE este marcat puternic de rezultatul de la europarlamentare și de aici decizia lui Tăriceanu de a nu se aventura la prezidențiale(…). PSD a scăzut mult prea mult ca să poată emite pretenții în formula asta”, a mai spus jurnalistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.