News alert. Basescu arunca BOMBA: Cine îi ia locul lui Iohannis?

Cine îi ia lua locul lui Klaus Iohannis? Traian Băsescu a dezvăluit cine ar putea fi următorul președinte al României. Ar putea fi o mare confruntare la următoarele alegeri prezidențiale. Despre cine este vorba?

Traian Băsescu a vorbit despre viitoarele alegeri prezidențiale, dar și despre persoanele care i-ar putea lua locul președintelui Klaus Iohannis. Mai exact, potrivit acestuia, Emil Boc ar putea deveni președintele României, chiar dacă liberalii îl “pot ţine deoparte un timp”.

Mai exact, fostul președinte a fost întrebat dacă ar putea exista o confruntare între actualul europarlamentar Dacian Cioloş şi senatoarea Diana Şoşoacă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2024.

În ciuda întrebării, fostul şef al statului a avansat un scenariu inedit.

„În condiţiile acestei finale, îl văd preşedinte pe Emil Boc”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Totodată, Băsescu a subliniat faptul că Emil Boc „nu este orice primar” care beneficiază de o imagine bună în PNL. El a mai adăugat că acesta sete un om organizat și logic, care ar putea anticipa, dar și repara anumite lucruri.

Citiți și:  "Băse" NU sta degeaba: O noua afacere de milioane de euro

„Emil Boc este în politica mare. Primarul Clujului nu este orice primar. Emil Boc este un om organizat, un logic, un om cu capacitate de a anticipa lucrurile şi este un om care dacă greşeşte, ştie că repare lucrurile, recunoscând că a făcut-o”, a menţionat Traian Băsescu.

Relația lui Emil Boc cu Ludovic Orban
Fostul președinte a fost întrebat și despre divergenţele pe care Emil Boc le-a avut cu Ludovic Orban şi liderii PNL. În acest context, Băsescu a afirmat că fostul premier Boc este „unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate”, motiv pentru care nu poate fi ţinut „deoparte”.

El a mai adăugat că în cazul în care s-ar realiza niște sondaje, Emil Boc ar fi unul dintre oamenii credibili la nivel național. În ceea ce privește criza sanitară și economică, Băsescu susține că spre deosebire de perioada 2009-2010, acum, România o duce mai bine din punct de vedere financiar.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

„Îl pot ţine deoparte un timp sau până la un moment, dar atunci când românii îşi vor pune problema pe cine vor preşedinte din garnitura de oameni aflaţi la vârf în momentul de faţă, zic că pe primele 10 locuri trebuie să scrie Emil Boc şi pe urmă de la locul 50 să mai cauţi şi pe altcineva.

Dacă veţi încerca să faceţi sondaje, sunt convins că Emil Boc este unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate la nivel naţional. Între timp, mulţi am înţeles dificultăţile crizei. Oamenii ăştia care sunt acum la putere ar trebui să spună bogdaproste şi să-i mulţumească lui Dumnezeu că, spre deosebire de criza din 2009-2010, această criză este o criză în care avem bani. Nu e o criză a băncilor”, a conchis actualul europarlamentar PMP.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!