NEWS ALERT Avertisment SOCANT lansat de Gabriela Firea: Câți oameni vor trebui să moară?! Acuze grele la adresa Guvernului

Pe scară largă, în întreaga lume, pacienților de coronavirus aflați în stare critică li se aplică un anumit tratament pe care Guvernul de la București aproape că îl ignoră, a acuzat marți Gabriela Firea, cerând măsuri urgente.

Primarul General, Gabriela Firea, a lansat marți seară un foarte îngrijorător semnal de alarmă cu privire la politicile publice adoptate de guvernanți, în timpul epidemiei de coronavirus.

Firea a explicat faptul că în România nu există încă un program național care să îi încurajeze pe românii care au fost bolnavi de COVID-19 să doneze plasmă, care să ajute la vindecarea semenilor lor.

”Am fost pusă la colț”
Acest lucru se petrece peste tot în lumea civilizată, a arătat ea, avertizând că subiectul va exploda în toamnă.

”Suntem în urmă cu un aspect care va exploda în toamnă!”, a spus, marți seară, Gabriela Firea, la Antena 3, în cadrul unei emisiuni televizate.

”Am fost și suntem în urmă cu testările. Eu am fost pusă la colț. Și, de asemenea, ridiculizată și blocată la Arena Națională, precum și în toate demersurile de a realiza teste. Propuneam ceva pentru populație, modele care puteau fi urmate și în țară, pentru că noi nu susținem să se realizeze doar în București.

”Trebuie luate măsuri urgente”
Fiecare județ, municipiu sau localitatea putea să preia acest model de bune practici. Avem deja câteva cazuri în țară, colegi care mi-au solicitat proiectul, l-am trimis pe e-mail. Dar speriați, ascunși. Nu este normal să faci un lucru bun și să te ascunzi”, a declarat Primarul General, la Antena 3.

”În continuare, va exploda un alt subiect la noi. Pe scară largă, în întreaga lume, se tratează pacienții critici cu plasmă de la pacienții care au trecut prin infecție și au imunitate deja.

La noi aflăm că sunt câteva cazuri, foarte rare. La noi nu este un program național pentru a-i convinge pe pacienții care s-au vindecat, sunt acasă acum, sunt bine și au trecut deja prin infecție, au imunitate și pot dona plasmă ce ajută enorm! Deci nu avem un astfel de program național!

Când vom conștientiza că avem nevoie?! Când vom avea câte decese?!”, a întrebat Gabriela Firea, subliniind că trebuie luate de urgență măsuri.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *