“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

NEVERSEA – UN GUNOI DE FESTIVAL! Salvatore Ganacci a pus o manea de-a lui Florin Salam. Cum a reacționat publicul

salvatore ganacci a pus o manea de a lui florin salam la festivalul neversea cum a reactionat publicul 8 size24

O mare mizerie – Festivalul Neversea

Drogati, retardati, idioti – toti participantii

De pe ProTV: Salvatore Ganacci a pus la Festivalul Neversea 2023 maneaua „Saint Tropez”, a lui Florin Salam. Unul dintre cei mai excentrici DJ, care a participat la mai multe festivaluri în România, a distrat publicul și prin mișcări de dans. Oamenii l-au salutat cu țipete de bucurie.

Așa cum era de așteptat, Salvatore Ganacci a făcut show în ultima seară a Festivalului Neversea 2023. Înainte de a pleca de pe senă, el a mixat maneaua „Saint Tropez”, a lui Florin Salam. Mai mult, artistul a dansat și a făcut acrobații pe scenă. Anul trecut, la festivalul SAGA, Salvatore Ganacci a pus maneaua „Noi bem, spargem pahare”, a lui Nicolae Guță.

Văzând entuziasmul publicului, Salvatore Ganacci a mai pus încă o manea, „Alo, alo” a lui Adrian Minune.

„A demonstrat că este singurul Dj care chiar știe în ce țară a venit”, „Poartă şi “trening” din perioada anilor ’90”, „Și treningul pare a fi din România”, Din ăla are și tata”, „Eu cred că are rădăcini românești la ce mișcări are!”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor pe TikTok.

Vezi si – VIDEO CU DROGAȚII DE LA NEVERSEA: „Educație” sexuală live

Salvatore Ganacci este acel DJ care iese din tipare. A lansat piese la care a lucrat cu Sanjin şi Jillionaire de la Major Lazer, iar clip-ul oficial pentru „Money in my mattress”, o producţie lansată împreună cu Trinidad James, a fost considerat de MTV ca fiind “cel mai ciudat lucru la care să te uiţi toată ziua”, scrie tvr.ro. Ganacci reuşeşte să atragă publicul într-un mod aparte, apariţiile live ale artistului de orgine suedeză au devenit virale pe platformele de social media.

Ultima seară de festival a fost deschisă de Mario Fresh și Nicole Cherry. Apoi, Smiley și-a hipnotizat fanii cu mai multe melodii memorabile. Artistul a interpretat celebra piesă „Vals” și a dansat cu soția sa pe scenă.

Vezi si – FESTIVAL GROTESC: Înjurături rostite pe scenă, la Neversea, în fața a mii de copii, în dispreț total față de lege (VIDEO)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.