Nevastă de milionar, Adina Alberts cere DONATII de la „fani”

Medicul estetician Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, cere pe Facebook donaţii de la fanii săi. Fosta candidată la fotoliul de primar al Sectorului 1 a fost reclamată la Colegiul Medicilor în legătură cu declaraţiile iresponsabile legate de Covid-19.

„Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu nişte forţe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noştri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donaţie mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi. Pentru adevăr!”, a scris, în urmă cu câteva ore, Adina Alberts pe pagina ei de Facebook.

Mesajul a atras mai multe comentarii ironice. Printre cei care au taxat-o pe soţia lui Viorel Cataramă este Dan Teodorescu de la Taxi, care a postat următorul mesaj:

„Dragii mei,

De ani de zile visez pentru voi, dar acum sunt epuizat şi nu mai reuşesc să visez pe gratis. Orice donaţie mă va ajuta să visez în continuare. Cu cât donaţia va fi mai mare, cu atât voi visa mai frumos. Pentru voi.

Eternul vostru visător,”.

„Daţi un leu pentru eternul… eu”, a intervenit şi Horia Brenciu.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!