NESIMTITA NU ARE NICIO RUȘINE! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE CU ANNA LEKSO DEZBRĂCATĂ, FĂCUTE PUBLICE

Anna Lesko este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Artista are o siluetă de invidiat, motiv pentru care contul personal de socializare este plin cu fotografii super-sexy.

Recent, Anna Lesko s-a fotografiat în dormitor, în pat, într-o poziție i-a adus numeroase critici. „Abţine-te, suntem în postul Sfintelor Paşti!”, i-a scris unul dintre fani.

Alții i-au atras atenția că are un copil și că ar trebui să fie mai atentă când se fotografiază în astfel de poziții. „Dacă nu mai merge cu cântatul, ai trecut la postări sexy!”, a scris un alt fan.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *