NESIMTIRE DE MAHALA: TIGANII ~PLINI DE BANI~ cer ajutor statului roman pentru a aduce leşul regelui lor in tara!

NOTA NATIONALISTI.RO: NU UITATI SA CITITI SI ARTCOLUL: ȚIGANII BOGAȚI au dat chef de Sfânta Maria. ROMÂNII AU FOST SLUGI. ”Nu ești om dacă mașina ta nu costă 100.000 de euro”, spun TIGANII (FOTO)

Autointitulatul rege al tiganilor murit astăzi, la vârsta de 58 de ani, în Turcia. Florin Cioabă a fost internat, acum câteva zile, la un spital din Antalya, după ce a suferit un stop cardiac și a fost în comă indusă.

UPDATE Familia cere ajutor de la stat pentru facturii de la spitalul din Antalya, de 350.000 de dolari. Fiul lui Florin Cioabă spune ca unitatea medicală e emis o factură de 350.000 de dolari pentru spitalizare şi operatie, sumă pe care el şi familia lui nu o pot acoperi. Dorin Cioabă a mai spus că nu poate ridica trupul tatălui său de la morga spitalului decât atunci când factura va fi plătită.

Dorin Cioabă a declarat că ar vrea să-și aducă tatăl în țară cât mai repede, probabil în cursul zilei de mâine, motiv pentru care a cerut sprijinul autorităţilor române. El a mai precizat că rudele au refuzat autopsia, precizând că ”familia ştie de ce a murit”, potrivit Agerpres.

La rândul său, împăratul Iulian a precizat, pentru mediafax.ro. că urmează 30 de zile de doliu: „Peste două-trei săptămâni vom întruni Consiliul de Coroană şi vom hotărî cine îl va urma la tron. Conform legii noastre, cel care îi urmează este Dorin, fiul lui cel mare”.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Potrivit familiei lui Cioabă, citată de RTV, regele rromilor a murit în această dimineață, în urma unui stop cardio-respirator.

Reacțiile oamenilor politici

Președintele Traian Băsescu a transmis condoleanțe familiei îndoliate. „Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii lui Florin Cioabă. Este un moment de adâncă suferinţă pentru familia lui Florin Cioabă, dar şi pentru întreaga comunitate romă, cărora doresc să le adresez întreaga mea compasiune şi susţinere.Florin Cioabă a fost un adevărat lider şi un sprijin pentru comunitatea romă pentru că, înţelegând importanţa educaţiei, i-a îndemnat pe tineri să meargă la şcoală, dar şi să-şi urmeze vocaţia preţuindu-şi şi promovându-şi tradiţiile.Doresc să adresez sincerele mele condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor apropiaţi! Dumnezeu să-l odihnescă!”, se arată în mesajul transmis de șeful statului.

La rândul său, fostul președinte Ion Iliescu a declarat că „A reușit să câștige respectul , susținerea și încrederea romilor din țară. Mi-a plăcut spiritul echilibrat. A fost un om cu trăsături umane care văd că au fost apreciate ca atare de comunitate. A fost o pierdere reală pentru echilibrul pe care el l-a menținut”.

„Îmi pare atât de rău, încât nu pot acoperi prin cuvinte starea pe care o am acum. Trebuie neapărat găsită o persoană care să îl înlocuiască și care să ducă mai departe proiectele sale”, a declarat, potrivit B1 TV, deputatul PSD Mădălin Voicu.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

A făcut infarct și apoi i s-a indus coma 

La începutul acestei săptămâni, Florin Cioabă se afla în drum spre casă, după ce și-a petrecut concediul în Turcia, când a suferit un atac de cord și a solicitat intervenția ambulanței.

Cioabă a fost internat la spitalul Anadolu din Antalya, unde medicii i-au indus coma.

„A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea şi pentru menţinerea în viaţă s-au administrat barbiturice, respectiv sedative, ca să suporte aparatele. Medicul de gardă era acolo cu un anestezist, deci din punct de vedere medical era foarte, foarte bine îngrijit”, a declarat joi medicul cardiolog Şerban Brădişteanu, care a mers în Antalya pentru a-l consultat pe liderul romilor.

Vineri, Cioabă a fost transferat la spitalul Akdeniz Üniversites, unde medicii i-au montat, vineri seara, un dispozitiv de asistare circulatorie, intervenție ce s-a desfășurat în condiții optime.

Sâmbătă, Dorin Cioabă spunea că tatăl său a ieșit din comă, că starea sa era stabilă și că intervenția de vineri a fost una salvatoare.

SURSA: EVZ.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Aida
Aida
7 ani in urma cu

Ce tupeu au jigodilie!