Nepoata lui Trump, AVERTISMENT TERIBIL. Următoarele 76 de zile vor fi APOCALIPTICE pentru America

Nepoata lui Donald Trump vine cu nişte avertismente apocaliptice despre ceea ce va urma în următoarele zile la Casa Albă.

Agenţia de presă Associated Press şi posturile de televiziune CNN şi NBC l-au dat sâmbătă câştigător pe candidatul democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden.

Despre răzbunarea lui Donald Trump vorbeşte nepoata sa şi avertizează că președintele „va doborî SUA cu el „ în ultimele 76 de zile în care va mai sta la Casa Albă. În opinia ei, preşedintele pregăteşte un act de răzbunare extrem de dur dacă Joe Biden câștigă oficial alegerile din SUA, a declarat Mary Trump.

Vorbind la Channel 4 News, Mary Trump, nepoata lui Donald Trump , a avertizat că președintele în exercițiu va face totul pentru a „doborî America” în ultimele sale 76 de zile în Casa Albă dacă Joe Biden câștigă alegerile.
După el potopul, asta vrea să transmită nepoata lui Trump
Tot ea a adăugat că președintele nu va da semne de regret pentru ultimii patru ani de președinție. Ea a spus: „Nu va exista niciun regret, deoarece acest lucru ar sugera că el poate recunoaște că a făcut ceva greșit, ceea ce nu-i stă în fire să facă”.

„Așa că ne aflăm într-o perioadă foarte dificilă în următoarele 76 de zile. Nu am nicio îndoială că vor exista provocări legale care, cel mai probabil, nu vor merge nicăieri, ceea ce îi va crește nivelul de furie.

Şi continuă: „Deci, el poate continua să facă multe daune, chiar dacă vicepreședinte Biden devine președinte ales, el are încă puterile președinției pentru următoarele 76 de zile și trebuie să fim pregătiți pentru orice… Un lucru care-i cu adevărat important la Donald este că, dacă simte că coboară, va încerca să ne ia cu el pe toţi ceilalţi”, a mai declarat nepoata.

Trump îşi pune mari speranţe în Justiţie
Vineri, președintele Trump a semnalat că nu va pleca în liniște din Biroul Oval, tweetând: „Joe Biden nu ar trebui să revendice în mod greșit funcția de președinte. Procesele judiciare abia acum încep!”

„Am avut un avantaj atât de mare în toate aceste state până târziu în noapte, doar că am văzut cum au dispărut în mod miraculos pe măsură ce treceau zilele. Poate că acestea vor reveni pe măsură ce procedurile noastre legale vor merge mai departe!”., a mai scris Trump, potrivit celor relatate de Express.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.