Neo-marxiștii buzoieni promovează integrarea migranților în timp ce românii n-au de muncă

Tolea Postovei – mebru al Rotary Club, organizație masonică ce sprijina migranții in defavoarea intereselor românești

Fundația pentru Tineret Buzău anunță ultimul act al proiectului european „THEATER TOOLS FOR DRAMATIC SITUATIONS“. Este vorba despre spectacolul final din cadrul proiectului desfășurat în cadrul acțiunii KA 1 – mobilități ale lucrătorilor de tineret, a programului Erasmus+.

Evenimentul va avea loc miercuri, 9 februarie, începând cu ora 10.00, la Sala Athena – Hotel Sport B90 și va cuprinde reprezentații de teatru forum, role play și LARP (live active role play).

„Proiectul are loc în contextul creșterii migrației și înăspririi tratamentului acordat migranților, refugiaților și minorităților care conduc la ură,conflicte și discriminare”, anunță Tolea Postovei, în calitate de organizator.

Scopul proiectului este îmbunătățirea activității profesionale a lucrătorilor de tineret din Europa în educarea tinerilor și a societății civile pentru o mai bună integrare socială a migranților.

Spectacolul se va desfășura cu respectarea restricțiilor de moment privind distanțarea socială și portul măștii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Numele de Tolea Postovei, nu este romanesc asa cum nici tipul nu e. E normal ca el un strain dar cetatean roman sa sprijine aducerea de straini in dauna romanilor . Dar ce fac guvernul,parlamentul ,,presedintili” nostru ales-,,dragii miei”? Nimic??Ce fac reprezentatii statului rom in administratie,servicii de inf.? Tot nimic??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *