NENOROCIRE PE SOSELE IN TOATA TARA! AMENZI MARI PE BANDA RULANTA

Anul Nou nu a venit numai cu vești bune pentru români. Polițiștii au fost extrem de vigilenți de sărbători și au făcut prăpăd printre șoferi.

Poliția Română nu a stat cu mâinile în sân în aceste zile. Șoferii care au încălcat legea s-au trezit cu amenzi iar numărul acestora a fost extrem de mare. Astfel, peste 5.000 de contravenții au fost date celor care au încălcat legea pe 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020, transmite Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Oamenii legii au intervenit în aceste cazuri

Potrivit informațiilor furnizate de IGPR, în ultima zi a anului trecut și prima a acestuia, oamenii legii au intervenit la 6.224 de evenimente, majoritatea (adică peste 5.000) solicitate prin apel la 112, notează tvr.ro.

164 dintre amenzi au fost la regimul rutier, 551 fapte contra persoanei, 523 infracțiuni contra patrimoniului (distrugerile cele mai multe au fost semnalate în noaptea de Revelion), 230 pentru regimul materiilor explozive, iar 1.650 infracțiuni constatate.

Ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion

Polițiștii au acordat amenzi în valoare totală de 2.363.639 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 111.958 de lei.

Au fost reținut în noaptea de Revelion și prima zi a anului 418 permise auto, 83 dintre ele pentru condus sub influența băuturilor alcoolice, 143 pentru viteză excesivă, iar restul pentru alte încălcări ale legii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *