NEMTII S-AU SATURAT DE REFUGIATI! Cererea pentru „Mein Kampf” in Germania depaseste de PATRU ori oferta!

Hitlerlatest_2785757b-610x300

Daca lucrarea care ii apartine lui Adolf Hitler, Mein Kampf, era pana acum interzisa, de vineri a reintrat in librariile din Germania. In doar cateva zile,cererea a ajuns sa depaseasca de patru ori oferta. Acum, in 2015 este prima data dupa sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial cand controversata carte este republicata.

In ciuda faptului ca aceasta editie avea un pret de 59 de euro, au aparut liste cu 15.000 de comenzi, adica de patru ori mai mult decat tirajul initial de 4000. Cererea a crescut atat de mult in 2 zile astfel incat, cea mai mare si cunoscuta librarie berlineza, Dussmann, a ajuns sa vanda si exemplarul expus in vitrina. In librarie au fost 20 de copii si 50 de comenzi la inceput.

VEZI SI: „Mein Kampf” de ADOLF HITLER reapare in librariile din Germania, chiar cand IMIGRANTII ingrozesc tara

Un ibarbat a pus copia sa, pe care o avea de cativa ani, la vanzare pe Amazon in schimbul sumei de 9.999,99 de euro. Institutul de Istorie Contemporana din Munchen a fost cel care a publicat aceasta carte.

Hitler a scris Mein Kampf, in traducere „Lupta mea”, fiind aflat in inchisoare, dupa un atentat esuat care a avut loc in anul 1923 in Munchen. Intreaga lui carte defineste ideologia sa cu caracter ultranationalist, antisemit si anticomunist.

VEZI SI: Nationalistii au declansat ofensiva contra refugiatilor din Germania! LUPTE DE STRADA IN CENTRUL KOLN-ului: VIDEO

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *