Nemții nu mai rezistă în faţa restricţiilor. Proteste violente la Berlin


Zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în Berlin faţă de restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de Covid-19. Poliţia a anunţat că a arestat peste 100 de persoane.

Protestatarii au strigat „Îmi vreau viaţa înapoi” şi au afişat pancarte cu slogane precum „Protejarea drepturilor constituţionale”, „Libertatea nu este totul, dar fără libertate, totul nu este nimic” şi „Tati, ce este un sărut?”, scrie Reuters.

Poliţia din Berlin a anunţat într-o postare pe Twitter că au fost arestate peste 100 de persoane, informează mediafax.ro.

Unii protestatari au încercat să menţină totuşi distanţa unul de celălalt, au stat pe spaţiul verde şi au purtat măşti de protecţie, dar alţii s-au adunat în grupuri fără a ţine cont de recomandări.

Germania a avut, sâmbătă, 2.055 de noi cazuri confirmate de Covid-19, numărul total fiind de 152.438. În ultimele 24 de ore, 179 de persoane au murit după ce au fost infectate cu noul coronavirus, ducând decesele la 5.500.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.