NEMERNICII NE BAGA PUMNUL IN GURA: Amenzi usturătoare pentru cei care îi filmează pe polițiștii care comit ABUZURI!

De-a lungul timpului, mai mulți polițiști au fost filmați în timp ce au comis abuzuri, fie că au târăt oameni pe jos, fie că i-au lovit sau au petrecut la mese cu interlopi.

Acum, sindicaliștii din sistem vor să interzică acest lucru. Dumitru Coarnă, președinte al SNPPC, susține că oamenii legii sunt afectați atunci când sunt filmați, că se fac presiuni emoționale asupra lor, în momentul în care se întâmplă asta.

„Prin aceste acţiuni succesive nu facem decât să afectăm autoritatea poliţistului, în momentul în care un poliţist intervine într-o speţă şi sunt şapte inşi cu telefoanele, imaginaţi-va ce e în mintea lui, ce trebuie să facă în acea problemă. Practic se face o presiune emoţională asupra lui. Nu e în regulă”, a declarat Coarnă.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

În plus, sindicaliștii vor ca persoanele care îi filmează pe polițiști să primească amenzi „usturătoare” și ca acestora să li se confiște telefonul.

Iniţiatorii îşi imaginează că această măsură ar putea să protejeze demnitatea poliţiştilor, care au deja o imagine ştirbită, spun sindicaliştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.