Nelu Tataru face ANUNTUL zilei despre certificatul verde la locul de munca. Va fi OBLIGATORIU

Nelu Tătaru a informat public că Partidul Național Liberal nu susține ca salariaților nevaccinați, care activează la stat, să li se plătească testele Covid-19 din banii de la buget, timp de două luni de zile. Nelu Tătaru este de părere că doar vaccinul trebuie să fie gratuit, dar „testarea să se facă contra cost.”

Nelu Tătaru, preşedintele comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor, a anunţat public că PNL a decis să se abţină de la vot la amendamentul social-democraților depus la proiectul de lege ce impune obligativitatea certificatului verde pentru accesul angajaților la locul de muncă.

Potrivit amendamentului, salariațiilor nevaccinați, care activează la stat, ar trebui să li se achite testarea Covid-19 din banii de la buget, pe o perioadă de două luni calendaristice.

În ciuda acestei declarații, săptămâna trecută, Nelu Tătaru afirmase că este de acord cu propunerea PSD privind testarea gratuită a angajaţilor care nu s-au imunizat prin vaccinare.

Vineri a fost ziua pentru depunerea de amendamente a proiectul de lege, care a fost respins de Senat şi care se află în comisia de sănătate din Camera Deputaţilor, potrivit news.ro.

Răspunul lui Nelu Tătaru
Nelu Tătaru a explicat că deputaţii vor aborda în discuție legea respectivă în forma ei iniţială. Acesta a adăugat că au fost depuse mai multe amendamente, ce urmează să fie dezbătute în curând.

„În decizia de astăzi de la grupul parlamentar PNL de la Camera Deputaţilor s-a votat ca noi grupul parlamentar al PNL să ne abţinem la acest amendament. Considerentele sunt că statul oferă vaccin gratuit, testarea să se facă contracost. Cu cât întârziem adoptarea certificatului vedre cu atât va scădea campania de vaccinare. Sunt şase comisii raportoare la acest proiect de lege. Noi vom avea un raport preliminar mâine sau poimâine în care vom putea evalua şi amendamentele şi vom vedea şi votul în comisie”, a afirmat Nelu Tătaru.

El a menționat că a solicitat o estimare a unui posibil impact financiar a bugetului de stat dacă testările vor deveni gratuite, emisă de Ministerul de Finanţe.

„Am introdus cele două luni cu testare gratuită din discuţiile cu organizaţiile profesionale. Contextul în care se accepta un certificat de vaccinare şi anumite condiţii, şi alternativa testării, dar cu plată, am încercat să o aşezăm în aceste două luni în care să agreăm un context legal în care să se introducă acest certificat”, a declarat acesta.

Conform spuselor lui Nelu Tătaru, există șanse ca în ziua de miercuri să fie susținută şedinţa de plen în care va fi adoptat certificatul verde.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

 1. ASTIA SUNT CU TOTII IN DELIR : TOTI VOR DISTRUGEREA ACESTUI POPOR !

  ESTE DELIR SA PUI PE CINEVA SA ALEAGA INTRE DREPTUL LA UN LOC DE MUNCA SI „SANATATE”
  ESTE PARANOIA UNOR OAMENI BOLNAVI CONSTRANSI DE LA SPATE DE COMPLOTISTI !!! SUB AMENINTAREA ALTOR OAMENI BOLNAVI, MILIARDARII CARE VOR SA REDUCA APROAPE INTEGRAL POPULATIA GLOBULUI.

  ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII ESTE POSEDATA INTEGRAL DE KILL GATES
  CARE POSEDA SI FOARTE MULTE ACTIUNI LA BIG PHARMA.

 2. Măi nelu tătaru !!! De ce nu vrei să însănătăsești oameni cu medicamente și să procuri IVERMECTINA ce este foarte ieftin să nu se înbolnăvească oamenii ! Tu vrei neapărat să fie oameni vaccinați să fie omotîși cu vaccinuri ți vrei să izolez oameni sănătoș să moare în foame și stigmați ca niște Jidan ca în vremea lui HITLER !!!! Cu ce semen mai puțin ca HITLER ??? Aceiași metode cu dictatura dar fără stele jidănesc. Tu a trebui să fi la Jilava ,nu la ministerul sănătăți !!! Tu eșt inamicul țări înpreună cu ARAFAT ! Care de mulți ani este infiltrat de servicile secrete Americi să cîștige sinpatia oamenilor ,să aibă încredere în el după ce au pins maideparte la fruntea conduceri cu ajutore din umrbă a americanilor pe care au infiltrat și au sponsorizat să ducă la bun sfîrșit programul lor de a nimiciiii oameni din țara cu falsă vaccinări care conțin otravă pentru organele omenesc. Aia că vaccinul salvează vieți …este o mare minciună !!!! De unde știu că vine un val de mai mare infectări cu mai mult mai sever și cu moarte severă ..dacă nu fac intenționat cu bună ștință inainte bine găndit ! Niciodată nu se poate vede un epidemie înainte dacă nu este întenționat făcut !!!!!!!!!!!!!!!! Ăsta să fie clar !!!!!!!!!! Numai prostul nu vede și nu știe așa ceva !

  • Mai controlați puțin averilor ăștia care sînt la guvernare Țări ! Pe Iohanis ,Orban, Cîțiu ,Arafat ,Vela Tătaru,,,,,,și așa maideparte + foarte mulți au în afara țări terenuri ,castele ,insule ,milliarde de Euro și milliarde de dollari in băncile europene și al Americe de sud ,nu vorbind și de indochina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *