Nelu Tătaru face anunțul momentului! Când se vor elimina declarațiile


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat modul în care se va putea trece la relaxarea măsurilor impuse o dată cu declararea stării de urgenţă în România. El a clarificat şi controversa legată de carantinarea persoanelor vârstnice, după declarațiile președintelui Klaus Iohannis.

„O să ne uităm la cazurile de după 1 mai, apoi vom putea vorbi de relaxare. Nu ne gândim decât când vedem vârful pantei. O să avem discuții cu fiecare minister, astfel încât le vom prezenta în primul rând situația medicală.

Vom elimina declarațiile, într-o primă etapă, dacă vedem că numărul îmbolnăvirilor scade. Va rămâne mască, dar se va evita zonele aglomerate. Totul se va face gradual. La nivelul României trebuie să vedem următoarele 2 săptămâni, apoi vom vorbi de relaxare”, a declarat Nelu Tătaru într-o intervenţie televizată la B1.

Citiți și:  NEWS ALERT. Ne îndreptăm spre CEL MAI NEGRU SCENARIU?! Ședință fulger la Ministerul Sănătății!

„Așa de repede cu ridicarea stării de urgență, nu cred. Trebuie să existe în șcli biocid, măscuțe”, a precizat ministrul Sănătății, referindu-se la o posibilă redeschidere a unităților de învățământ pe 15 mai.

„Carantinarea vârstnicilor nu poate exista. Gândiți-vă că o relaxare va veni și pentru ei. Dar o să ne uităm la localitățile de unde sunt. Orice membru al corpului științific poate face propuneri, dar le analizăm. Ministerul Sănătății nu poate accepta un astfel de document”, a spus ministrul Tătaru despre planul dr. Adrian Streinu-Cercel privind izolarea bătrânilor pentru 3 luni de zile.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

Citiți și:  ALERTA Tătaru, decizie RADICALA în plină pandemie de COVID!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile