Nelu Tătaru aruncă bomba: Vor fi impuse noi restricții in Romania!

Nelu Tătaru a punctat faptul că situația este gravă în toată Europa, nu numai în țara noastră. Unde se vor impune aceste măsuri și ce a spus ministrul despre un „lockdown general” în România.

Ministrul Sănătății a dezvăluit în cursul zilei de astăzi că, având în vederea evoluția pandemiei de COVID-19 din România, vor fi impuse noi restricții pentru a reduce numărul îmbolnăvirilor care pe zi ce trece a fost tot mai mare. Nelu Tătaru a punctat faptul că situația este gravă în toată

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat sâmbătă că nu se pune problema unui lockdown la nivelul României din cauza noului coronavirus, dar vor fi impuse restricţii suplimentare, în funcţie de evoluţia epidemiologică pe judeţe sau localităţi, transmite Agerpres.

Citiți și:  BREAKING NEWS România se întoarce la starea de URGENȚĂ? Tătaru: Noi o să o propunem

„E din ce în ce mai gravă situaţia în toată ţara şi în toată Europa. Vedem că avem cazuri, se merge la 50.000 pe zi în Franţa, la 26.000 în Marea Britanie, 21.000 în Italia, 20.000 în Spania. Sunt evoluţii ale unui val doi, pe care noi îl lipim de valul întâi de la noi. Haideţi să nu ne gândim atât de departe la sărbători, să ne gândim la următoarea săptămână. După cum ştiţi, noi evaluăm fiecare localitate în parte. Dacă impunem restricţii, le impunem la nivel local. Avem acea evaluare de 48 de ore după informaţia primită de DSP la 24 de ore, în care autorităţile locale sunt cele care gestionează evoluţia pe cele 48, impunând restricţii. Vom avea şedinţe mâine seară la Comitetul Naţional pentru coordonarea intervenţiei, în care vom impune şi restricţii suplimentare, adaptate în funcţie de indice la nivelul fiecărui judeţ şi al fiecărei localităţi”, a subliniat Tătaru.

Citiți și:  Tătaru, declaratii ULUITOARE: Spune că suntem pe un VAL 1 PRELUNGIT!

Capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile