Nelu Tătaru, afirmație care dă România peste cap

Nelu Tararu

Nelu Tătaru, actual consilier al premierului Florin Cîțu, a făcut recent o declarație care dă România peste cap și tot ce știam până acum despre numărul de cazuri de COVID.

Numărul real de cazuri zilnice de infectare cu acest coronavirus ar putea fi de 50.000, față de aproximativ 10.000 cazuri.

”Cei care se declară astăzi în raportările oficiale sunt mai puțini. Sunt multe capacități de testare, ne testăm acasă. Cifra oficială din România nu este de 8.000 cât a venit astăzi. Suntem pe o pantă ascendentă. Mobilitatea este cea care dă și transmiterea în comunitate. Urmează ca săptămâna aceasta și cea următoare să mai avem un trend crescător odată cu deschiderea școlilor”, a spus Nelu Tătaru.

”Noi făceam anul trecut acele studii și ajunsesem la concluzia că numărul de cazuri pe care îl avem îl înmulțim cu 5 până la 10 pentru a vedea numărul real de cazuri. În acest moment eu spun că putem înmulți cu 5 până la 10. Pe nedeclarați putem să avem până la 50.000 de cazuri”, a spus Nelu Tătaru la Digi 24.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *