NEGRII NU SUNT STAPÂNII NOȘTRI

În fondul rasismului negru există ipoteza implicită că negrii au dreptul să aibă acces la albi. Negrii, în general, cred că acolo unde noi mergem, ei ne pot urma (și trebuie să li se acorde orice asistență de care ar avea nevoie pentru a face acest lucru), că ceea ce facem noi trebuie să împărțim cu ei, că atunci când albii fac ceva măreț trebuie să li se acorde o parte din credit. Negrii spun că albul este „rasist” daca să refuză să facă ceea ce ei vor.

Cu toate acestea, cei mai mulți albi cred că nu sunt proprietatea negrilor. Nu suntem vacile lor de muls. Dacă gândesc contrariul, atunci problema lor.

Negrii sunt instigați să ne urască. Iată o listă foarte incompletă de criminali negri, care fie au fost ignorați, fie au primit statutul de victimă nejustificată de la mass-media „mainstream” controlată de evrei.

Trayvon Martin (Sanford, Florida, 2012): Narațiunea mass-media a menționat că Trayvon Martin era un băiat tânăr, de aproximativ doisprezece ani, care a fost urmărit și împușcat de un bărbat alb rău. După cum s-a dovedit, adevărul este că Trayvon Martin era un tânăr în vârstă de 17 ani, cu istoric de abuz de droguri și violență în bandă, iar el a inițiat lupta care s-a încheiat când George Zimmerman (foto stânga), care nu este alb, l-a împușcat pe Trayvon Martin în auto-apărare.

Michael Brown (Ferguson, Missouri, 2014): Narațiunea mass-media a spus că Michael Brown era un „uriaș blând” care nu făcuse nimic rău și ridicase mâinile în semn predare, atunci când ofițerul de poliție Darren Wilson (un barbat alb) l-a împușcat mortal. După cum s-a dovedit, adevărul este că Michael Brown a jefuit un magazin și l-a agresat pe Wilson, lovindu-l și încercând să-i ia arma. După asta, Michael Brown s-a făcut ca pleacă, dar s-a întors și s-a aruncat spre Darren Wilson lovindu-l, care l-a împușcat în autoapărare.

Angelo West (Boston, Massachusetts, 2015): Cazul lui Angelo West nu a fost o cauză celebrată de către mass-media, așa cum au fost și ceilalți criminali negri enumerați aici, probabil pentru că faptele erau atât de clare încât mass-media nu a putut inventa minciuni convingătoare. Angelo West (dreapta) l-a împușcat pe un ofițer de poliție, John Moynihan, în fața, în timpul unei opriri pe Bulevardul Humboldt din 27 martie. Alți polițiști l-au împuscat apoi West în autoapărare.

Ahmaud Arbery (Brunswick, Georgia, 2020): Narațiunea mass-media a menționat că Ahmaud Arbery făcea pur și simplu jongging într-un cartier situat la doi kilometri de locuința sa când s-a arătat curios pentru o casă în construcție. A intrat în pentru a studia tâmplăria, când a fost urmărit de doi oameni albi răi, care l-au împușcat fără niciun motiv. După cum s-a dovedit, adevărul este că Ahmaud Arbery nu făcea jongging înainte de a intra în casă. În plus, a intrat în acea casă în mod repetat înainte de ziua în care a fost împușcat.

Cei doi bărbați albi, Travis și Gregory McMichael, erau rezidenți ai cartierului. Gregory McMichael l-a recunoscut pe Ahmaud Arbery, un criminal negru cu care a avut relații cu ani în urmă când era anchetator pentru departamentul de poliție. McMichael a hotărât să aresteze un cetățean, ceea ce este legal în Georgia. Evenimentul care a dus la împușcarea lui Ahmaud Arbery a început atunci când Arbery a încercat să-l atace McMichaels. A trecut pe lângă camioneta din parcare a lui McMichaels pe partea co-pilotului, apoi a schimbat brusc direcția, trecând prin partea din față a camionului unde stătea Travis. Arbery l-a apucat pe Travis de pușcă și a încercat să-l îndepărteze. Pușca a tras (fie pentru că Travis a tras trăgătorul în mod intenționat, fie pentru că Arbery aruncase pușca spre el însuși), rezultând o explozie de plumbi din pușcă care l-au rănit Arbery la încheietura mâinii sau la mână. Arbery a continuat să se lupte cu Travis pentru deținerea pușcii. Pușca a tras mai mult de două ori, rănindu-l pe Arbery în piept și tors, ceea ce a avut ca urmare moartea lui Arbery.

George Floyd (Minneapolis, Minnesota, 2020): Narațiunea mass-media a menționat că George Floyd a fost sugrumat de moarte de către un ofițer de poliție în timp ce a fost arestat pentru o infracțiune minoră. Mai exact, mass-media a spus că polițistul Derek Chauvin și-a pus greutatea pe gâtul lui Floyd prin genunchi până când Floyd a murit din cauza lipsei de oxigen la creier. După cum s-a dovedit, adevărul este că George Floyd a murit în urma unui atac de cord în timp ce a fost arestat. Atacul de cord a fost declanșat de o combinație de abuz de droguri (fentanil și metamfetamina), tensiunea arterială ridicată și stresul situației (a rezistat la arestare). S-ar putea să pară că Derek Chauvin l-a sugrumat pe George Floyd, dar examinatorul medical a spus că nu este cazul.

Rayshard Brooks (Atlanta, Georgia, 2020): Narațiunea mass-media principală a menționat că Rayshard Brooks dormea în mașina sa, care era parcată pe banda de intrare a unui Wendy, atunci când ofițerul de poliție Garret Rolfe i-a spus să iasă din mașină, apoi împușcat și l-a ucis. După cum s-a dovedit, adevărul este că Rolfe a fost unul dintre cei doi polițiști care au încercat să-l aresteze pe Brooks pentru DUI (Brooks a eșuat un test de alcool pe teren), când Brooks a început să reziste la arest, s-a luptat cu cei doi polițiști, i-a furat un taser unuia dintre ei și a tras cu acel taser în ofițeri în timp ce fugea. Garrett Rolfe și-a tras cu revolverul de trei ori și l-a ucis pe Brooks în autoapărare. (sursa: Invictus)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.