“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Negocieri PSD-PNL. S-a închis ușa din Kiseleff. ”Acest capitol este încheiat”

psd plangere penala impotriva unor reprezentanti pnl pun in pericol securitatea nationala social democratii neaga falsificarea datelor bugetare 369422

Liderii PSD s-au reunit în Kiseleff și au discutat despre negocierile din weekend avute cu cei de la PNL. În lumina ultimelor informații, dar și a celor întâmplate în weekend, cei de la PSD au decis să nu mai aibă nicio negociere cu PNL.

Conform surselor,cei de la PSD au decis că ”acest capitol este încheiat. Nu va mai exista nicio negociere cu PNL sau cu premierul desemnat”, ne-au precizat surse din PSD.

În aceste condiții, Nicolae Ciucă este forțat să caute susținere din partea celor de la USR. Ciucă a declarat public că mandatul primit de la partid este pentru un guvern minoritar, în timp ce purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a explicat că USR nu va vota niciodată un guvern minoritar.

Cu datele din acest moment este greu de crezut că Nicolae Ciucă va reuși să încropească o majoritate și este posibil să vedem o depunere a mandatului.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.