fbpx
Filme Online Subtitrate

Nefarious (2023) – film online subtitrat

timthumb 10 jpg

Nefarious (2023) – film subtitrat in limba romana

Într-o zi fatidică, în care execuția sa este programată să aibă loc, un criminal în serie condamnat devine subiectul unei evaluări psihiatrice cruciale. În timpul acestei evaluări tensionate, el susține că este posedat de un demon malefic și lansează o avertizare șocantă: înainte ca timpul său să se scurgă, psihiatrul însuși va comite trei crime oribile.

Psihiatrul, intrigat și tulburat de afirmațiile îndrăznețe ale criminalului, se confruntă acum cu o provocare fără precedent. El este determinat să dezvăluie adevărul din spatele acestei pretenții supranaturale și să prevină orice posibilă catastrofă.

Pe măsură ce timpul trece rapid și execuția se apropie cu pași mari, psihiatrul se vede prins într-un joc sinistru de-a șoarecele și pisica. El trebuie să analizeze cu atenție fiecare mișcare a criminalului pentru a identifica posibile indicii și a găsi o cale de a preveni cele trei crime anunțate.

Însă, pe măsură ce investigația avansează, limitele realității și ale supranaturalului se amestecă în mod tulburător. Psihiatrul este forțat să se confrunte cu propria sa credință în rațiune și să exploreze laturi întunecate ale existenței umane pe care le-ar fi preferat să ignore.

Într-o poveste plină de suspans și enigme, “Jocul Demonului” pune în scenă o confruntare psihologică între un criminal în serie malefic și un psihiatru în căutarea adevărului. În mijlocul acestei lupte întunecate, întrebările despre natura răului și limitele mintii umane sunt ridicate, oferind o experiență captivantă pentru spectatorii dornici de tensiune și mister.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.