NEBUNIE TOTALA! Merkel: Libertatea de Exprimare Trebuie Limitată Pentru a Menține Societatea Liberă

Citește încă o dată titlul și gândește.

Un “șef de stat” european îți spune că trebuie limitată libertatea de exprimare pentru a menține societatea liberă.

Limitează libertatea ca să menții societatea liberă?

VoiceofEurope:

În timpul celui mai recent discurs din fața Bundestagului, cancelarul german Angela Merkel le-a spus parlamentarilor că libertatea de exprimare trebuie să fie limitată pentru a menține societatea liberă.

„Avem libertate de exprimare în țara noastră”, le-a spus Merkel colegilor parlamentari germani în timpul unui discurs aprig care a fost încărcat vineri pe rețelele de socializare de Deutsche Welle (DW).

„Pentru toți cei care susțin că nu își mai pot exprima părerea, le spun: Dacă vă exprimați o opinie pronunțată, trebuie să trăiți cu faptul că veți fi contrazis. Exprimarea unei opinii nu are costuri zero ”, a continuat șeful statului german.

„Dar libertatea de exprimare își are limitele”, a avertizat Merkel, adăugând „Aceste limite încep acolo unde ura este răspândită. Ele încep acolo unde este încălcată demnitatea celorlalți oameni. ”

Hai să mergem pe aceeași logică și să susținem că discursul de tristețe trebuie interzis, pentru că promovând tristețea afectezi sănătatea emoțională a oamenilor, demnitatea celorlalți oameni și productivitatea lor.

Citiți și:  S-a aflat ULTIMA DECIZIE luată de Angela Merkel! Unda de soc in toata lumea

Acum să revenim la normalitate și să afirmăm clar că discursul liber include discursul de urădacă urăsc ceva am dreptul să mă exprim ca atare.

Doar că șiretlicul globaliștilor se aplică selectiv. Pot să spun “urăsc să stau alături de alți oameni la coadă” și nu mă sancționează nimeni. “Urăsc românii creștini” iarăși este un exemplu care nu va fi sancționat. “Urăsc ciorile” sau “Urăsc ungurii care doresc autonomie teritorială” – acest tip de discurs va atrage sancțiuni din partea tovarășilor CNCD-iști.

Dar nici nu trebuie să fie un discurs de ură, literalmente. Poți să susții boicotarea economică a Israelului și îți va atrage sancțiuni severe.

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru UDMR

Șiretlicul globaliștilor cu “limitarea discursului de ură” este defapt reducerea la tăcere a dizidenților care se opun agendei de metisare a europenilor, de supremație a jidanilor, de distrugere a identităților naționale, etc.

„Această casă se va opune și trebuie să se opună unui discurs extrem. În caz contrar, societatea noastră nu va mai fi societate liberă așa cum a fost ”, a concluzionat Merkel.

CITESTE TOT ARTICOLUL PE INCORECTPOLITIC.COM. CLICK AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.