Nebunie totală în Parlament! Scandal monstru. Amenințări cu grevă. Se cere DEMISIA lui Dragnea

Nebunie totală în Parlament. Opoziția puterii amenință că intră în grevă parlamentară. PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților, iar opoziția forțează schimbarea din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat că opoziţia ar putea intra în grevă parlamentară, dacă coaliţia PSD-ALDE nu va supune votului cererile de revocare din funcţie pentru Liviu Dragnea şi Florin Iordache.

”Vreau să vă anunţ că nu voi mai pleca de la acest microfon şi vreau să vă anunţ că există posibilitatea de a intra în grevă parlamentară, dacă nu veţi respecta următorarele cerinţe:

Prelungirea programului de lucru cu o oră

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Introducerea pe ordinea de zi a solicitărilor de revocare

Schimbarea procedurii de vot astfel încât să nu fie manipulat sistemul electronic aşa cum doriţi dumneavoastră.

Să conducă această şedinţă vicepreşedintele Marilen Pirtea.”, a declarat Raluca Turcan.

Opoziţia forţează schimbarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea şi cea a vicepreşedintelui Florin Iordache. În urma unor discuţii tensionate, PSD şi ALDE au respins solicitarea opoziţiei.

PNL a solicitat, prin vocea liderului de grup, introducerea pe ordinea de zi a cererii de revocare din funcţii pentru Liviu Dragnea şi Florin Iordache.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile