Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIȘTIRI BUZAU

NEBUNIE SAU NESIMTIRE?! In timp ce romanii se zbat in saracie, tiganii din Buzau primesc peste 120 de miliarde de lei vechi – fonduri europene

tigani

In loc sa-i pese de buzoieni, Consiliul Judetean Buzău încerca atragerea unui proiect de peste 120 de miliarde de lei vechi – fonduri europene, destinat modernizării comunei Râmnicelu – plina de tigani.

În localitatea situată la 4 km est de orașul Rm. Sărat aproape jumătate din cei 4800 de locuitori sunt de etnie tiganeasca.

Cum Uniunea Europeană acordă o atenție deosebită comunităților sărace și marginalizate, CJ Buzău va căuta să profite de beneficiile materiale și educațioane ale unui proiect cu fonduri europene la care contribuția locală va fi de doar 2%.

VEZI SI: REVOLTATOR: Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?

Dacă proiectul va fi declarat eligibil, iar șansele sunt foarte mari, comunitatea locală va fi puternic susținută:

 • extinderea sistemului de alimentare cu energie electrică
 • branșarea la sistem a locuințelor celor mai săraci localnici
 • înființarea de drumuri asfaltate
 • subvenții pentru cei mai săraci
 • haine și încălțăminte pentru 50 de preșcolari
 • afterschool și tabere pentru școlari
 • asistență socio-medicală pentru o mie de persoane
 • sprijin financiar pentru localnicii care își vor deschide o mică afacere
 • acte de proprietate
 • cursuri de formare profesională și de antreprenoriat

Pentru aprobarea proiectului ce poate fi consultat pe larg dând click AICI consilierii județeni au fost convocați mâine de la ora 12.00 într-o ședință extraordinară.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

2 comentarii

 1. si ei ce dau in schimb,lene in primul rand ,copii multi pt a incasa cat mai multe ajutoare,pregatire gratis a celor mici pt a deveni viitori infractori dar si viitori simpatizanti ai PSD

 2. si ei ce dau in schimb,lene in primul rand ,copii multi pt a incasa cat mai multe ajutoare,pregatire gratis a celor mici pt a deveni viitori infractori dar si viitori simpatizanti ai PSD

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.