NEBUNIE LA SCOALA: O profesoara le recomanda copiilor de 6 ani sa compuna scrisori de dragoste gay

NEBUNIA LUMII MODERNE: COPII DE 6 ANI INVATA CUM SA COMPUNA SCRISORI GAY

O profesora de la o școală din Marea Britanie a instruit copiii în vârstă de 6 ani să scrie scrisori de dragoste gay pentru a promova „diversitatea”.

BBC News a prezentat „misiunea” copilasilor de la Școala primară Bewsey Lodge din Warrington, Anglia, în care elevilor li s-a spus să-si imagineze ca prințul Henry este gay si vrea sa isi arate dragostea pentru servitorul său Thomas, conform Summit News.

Profesoara, Sarah Hopson, a explicat pentru postul BBC că elevii de 6 ani „vor ieși în acea lume și vor găsi această diversitate în jurul lor, și vor descoperi asta de la o vârstă fragedă”.

BBC a informat că școala a primit numeroase premii pentru poziția sa împotriva „intimidării homofobe, bifobe și transfobe”.

Școala urmărește programul național de educație personală, socială și de sănătate, care stabilește ca obiective cheie promovarea „diversității și egalității (sub toate formele sale)”.

Summit News a declarat că programul îi învață pe copii despre „surse de sprijin și reasigurare” pentru „diversitatea în atracția sexuală și dezvoltarea sexualității”, „diferența dintre sex, identitate de gen și orientare sexuală”, recunoașterea „diversității în atracția sexuală”, „înțelegere” terminologie acceptată „pe teme LGBT„ și nevoia de a contesta „limbajul și comportamentul sexist, homofob, transfob și disabilist ”.

Părinților musulmani din Birmingham, Anglia, li s-a interzis recent să protesteze pentru un program similar de indoctrinare LGBT, a notat Summit News.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *